بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

دستور الکاظمی برای دستگیری عاملان حمله راکتی به منطقه سبز

دستور الکاظمی برای دستگیری عاملان حمله راکتی به منطقه سبز دفتر اطلاع‌رسانی «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی دستور تعقیب عاملان حمله راکتی به منطقه الخضراء را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر در این بیانیه آمده است که مصطفی الکاظمی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق به نیروهای امنیتی دستور داد تا عاملان حمله راکتی به منطقه الخضراء را تحت تعقیب قرار داده و آن‌ها را دستگیر کنند.

بنابر گزارش خبرگزاری عراق (واع)، الکاظمی پایبندی نیروهای امنیتی به انجام وظایف خود در حمایت از نهادهای دولتی، اموال عمومی و خصوصی و تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌جو را ضروری خواند و از تظاهرات‌کنندگان خواست به مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات و دستورات نیروهای اممنیتی درباره مکان‌های تظاهرات پایبند باشند.

الکاظمی با اشاره به اینکه وضعیت امنیتی کنونی بازتاب وضعیت سیاسی است، بار دیگر خواستار گفت‌وگو بین گروه‌های سیاسی برای خروج از بحران کنونی، حمایت از دولت و نهادهای آن در انجام وظایفشان، دور کردن شهروندان از پیآمدهای نزاع سیاسی، حفظ امنیت و مخالفت با هر گونه خدشه به صلح اجتماعی، شد.

وی تداوم همکاری و هماهنگی بین قوا را ضروری خواند.

منابع عراقی عصر امروز چهارشنبه از اصابت چهارمین راکت در مرکز منطقه سبز و در کنار ساختمان همایش‌ها خبر دادند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار